Hoe de kijkgeschiedenis van Amazon Prime te verwijderen?

Elke persoon die tegenwoordig op deze planeet leeft, kent Amazon en wat voor soort bedrijf het is. Het is een technologiebedrijf dat u zonder problemen verschillende soorten tools, faciliteiten en toepassingen kan bieden. Aangezien Amazon al geruime tijd in deze branche actief is, kunt u zonder verdere overweging op hun diensten vertrouwen.

Dit bedrijf zal het u gemakkelijk maken om artikelen te kopen, films te kijken, video's te streamen, uw elektronische gadgets te bedienen, te knutselen met kunstmatige intelligentie, enz. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe dit bedrijf in staat zal zijn om uw problemen zo snel mogelijk te verhelpen met de hulp van het Amazon ondersteunings team.

Een van de beste onderdelen van dit bedrijf is dat zijn software programma's een aanzienlijk gebruiksvriendelijke en navigeerbare gebruikersinterface hebben, wat uw gemak aanzienlijk vergroot.

Vind je het moeilijk om te begrijpen hoe je de vele functies van een Amazon-applicatie kunt downloaden en instellen, aangezien dit je eerste keer is? Als je antwoord ja is, kun je het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Amazon en hen aansporen om je dienovereenkomstig te begeleiden.

Dit team van professionals is beschikbaar via oproepen, sms, e-mails en livechat, waardoor u moeiteloos contact met hen kunt opnemen op welke manier u maar wilt. Daarnaast zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u uw Amazon Prime kijkgeschiedenis wilt verwijderen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon Prime website openen op uw smartphone, laptop of computer
  2. Wanneer de website voor u verschijnt, logt u in op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord
  3. Tik op het kleine tandwielpictogram dat u op de nieuwe pagina vindt die wordt geopend
  4. Er wordt een nieuwe lijst met alternatieven op uw scherm geopend, tik op de tegel Instellingen die u tegenkomt en selecteer Kijkgeschiedenis
  5. Tik op de categorie Films/afleveringen verwijderen uit kijkgeschiedenis die u op de volgende pagina vindt

U kunt Bellen Amazon Nederland ondersteunings nummer als u nog vragen heeft.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Amazon zoekgeschiedenis te verwijderen?

Popular posts from this blog

Hoe gebruik je een Amazon-cadeaubon?

Hoe ouderlijk toezicht op uw Amazon Fire tablet uit te schakelen?

Hoe Amazon tweestapsverificatie uitschakelen?