Hoe u uw Amazon Prime-lidmaatschap kunt beëindigen?

We maken allemaal deel uit van een wereld waarin we de hulp van technologie en internet nodig hebben om de dag door te komen. Deze twee elementen verlichten uw problemen en maken het u gemakkelijk om voor uw behoeften en voorkeuren te zorgen. Om dit te doen, hebt u echter de hulp nodig van nuttige applicaties zoals Amazon.

Je hebt misschien al van deze organisatie gehoord omdat het tegenwoordig een van de meest populaire en relevante ter wereld is. Daarom moet je je best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het Amazon-ondersteunings team wanneer je tijd hebt. Als u eenmaal weet hoe u de talrijke hulpmiddelen van dit software programma kunt gebruiken, kunt u zonder enige moeite de beste resultaten behalen.

Niet alleen dat, maar Amazon biedt u ook eersteklas beveiliging en bescherming om ervoor te zorgen dat u niet in de problemen komt. U kunt zonder problemen de diensten van Amazon gebruiken om te winkelen, uw gadgets te bedienen, films te kijken, video's te streamen, enz. Zo kunt u de meest geavanceerde services aanschaffen en tegelijkertijd de kans op toekomstige obstakels met een ruime marge verkleinen.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een software toepassing zoals Amazon te downloaden en in te stellen op uw smartphone, laptop of computer? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar betekent dat dat u uw eisen moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Amazon de hele dag klaar staat om u te begeleiden bij uw inspanningen. Wat voor soort verwarring u ook heeft, dit team van professionals helpt u deze binnen korte tijd op te lossen.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u uw Amazon Prime-lidmaatschap wilt beëindigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Amazon Prime-applicatie downloaden en u aanmelden bij uw profiel
  2. Zodra u zich op de startpagina van het programma bevindt, gaat u naar het tabblad Instellingen dat u tegenkomt
  3. Er verschijnt een lijst met opties op uw scherm, tik op de tegel Amazon Prime-lidmaatschap
  4. Tik op het tabblad Lid maatschap beëindigen dat u zult vinden in de nieuwe lijst met alternatieven die u wordt aangeboden
  5. Volg de stappen op het scherm die voor u beschikbaar zijn

U kunt het Bellen Amazon Nederland ondersteunings nummer  als u meer wilt weten over de tools van deze applicatie.

Popular posts from this blog

Hoe gebruik je een Amazon-cadeaubon?

Hoe ouderlijk toezicht op uw Amazon Fire tablet uit te schakelen?

Hoe Amazon tweestapsverificatie uitschakelen?